Despre noi

Echipa "La Maison Française" este bucuroasă să vă întâmpine pe site-ul nostru e-commerce.

Vă oferim accesul la magia săpunului de Marsilia și a produselor cosmetice "made in France". Fără paraben, cu substanțe active naturale, bio, produsele noastre sunt dedicate igienei, frumuseții și îngrijirii tenului, mulțumită priceperii artizanilor care le produc, după metode tradiționale. De remarcat că niciun produs pe care vi-l propunem nu este testat pe animale. Am selecționat și vom continua să selecționăm, pentru dumneavoastră, numai producători care au ca deviză "artizanat și naturalitate" Lavanda, uleiul de măsline, aroma de migdală, laptele de măgăriță, arganul, mierea, sunt câteva dintre cele mai utilizate materii prime și ingrediente, absolut naturale, pentru a produce aceste minunate cosmetice, fără egal în lume.

Toți membrii echipei folosesc aceste produse de mult timp. Sunt extraordinare ! Am hotărât că a venit momentul ca și dumneavoastră să vă bucurați de ele. Oricând vă putem împărtăși din experiența noastră.

Nu ezitați să ne scrieți, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi. Oferta la care avem acces este imensă. Cu ajutorul dumneavoastră, cu un feedback eficient, putem să vă oferim multe lucruri minunate.