Drept de retur

Potrivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.


Documentul prin care Clientul isi exercita dreptul de renuntare la cumparare va fi semnat de Client si poate fi transmis electronic sau prin posta/curier la una din adresele de contact afisate pe SITE. In aceasta situatie, se vor rambursa Clientului sumele platite de catre acesta conditionat de returnarea bunurilor in stare buna, fara deteriorari, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire. Produsele trebuiesc returnate în ambalajul original si vor fi insotite de toate documentele care s-au predat Clientului in momentul livrarii. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la confirmarea returului.


Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre Client. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Clientului au fost facute cu rea-credinta sa solicite daune interese potrivit legislatiei in vigoare.


Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. SC LA MAISON FRANCAISE S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul va fi informat pe pagina produsului daca acesta este returnabil sau nu.